Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Barbu: „Buget suplimentat pentru Submăsura 6.1”
17.06.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 136

Bugetul aferent Submăsurii 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” a fost suplimentat cu peste 20 de milioane euro. Astfel, un număr de 484 de proiecte eligibile ale tinerilor fermieri vor beneficia de finanțare, spune ministrul Agriculturii, Florin Barbu.


 Veste bună pentru agricultori. Bugetul pentru submăsura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” a fost suplimentat. Prin această submăsură, fondurile vor putea fi utilizate nu doar pentru investiții în utilaje, ci și pentru achiziționarea de echipamente care funcționează cu energie solară și echipamente zootehnice dotate cu tehnologii moderne.
„Am suplimentat bugetul destinat instalării tinerilor fermieri prin măsura 6.1 PNDR cu peste 20 de milioane euro. Acest lucru ne permite să oferim sprijinul pentru 484 de noi proiecte ale fermierilor tineri. Aceștia se vor adăuga celor peste 11.200 de tineri fermieri care deja s-au instalat și produc românește! Și nu ne oprim aici: alți 1900 de tineri au proiecte în implementare beneficiind de sprijinul oferit prin măsura 6.1. ” a transmis ministrul Agriculturii.
Șeful Agriculturii a mai spus că se bucură să vadă interesul mare al tinerilor pentru dezvoltarea afacerilor în agricultură.
„Avem nevoie de entuziasmul si determinarea lor pentru a produce alimente de calitate, aici, la noi acasă! Le doresc succes tuturor tinerilor care pornesc afaceri în agricultură şi îi asigur de tot sprijinul echipei de la Ministerul Agriculturii!”, a transmis Barbu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Detalii șocante în cazul fetiței căzute de la etaj

Detalii incredibile ies la iveală în cazul fetiței de șase ani, din Balș, care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Anchetatorii au audiat astăzi mai multe persoane și au schimbat încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală din culpă, în tentativă de omor. Se pare că fetița a asistat la scandalul dintre părinți, iar tatăl vitreg ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o, moment în care copila s-a speriat și a sărit de la etaj.
21 Iun 2024