Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
KEMPO│CSM Slatina, în stagiu centralizat la mare
26.06.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 708

Sportivii secției de kempo de la CSM Slatina participă în această perioadă, la Stagiul centralizat al Federației Romane de Kempo. Evenimentul include sesiuni intensive de antrenament tactic și teoretic, conduse de experți recunoscuți în domeniul Kempo-ului.


 Federația Română de Kempo a organizat Stagiul Centralizat de la Venus, un eveniment de mare anvergură pentru sportivii și antrenorii de kempo din întreaga țară. Stagiul este condus și coordonat de către sensei Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo, recunoscut pentru experiența sa în artele marțiale. Printre participanții la acest stagiu se numără și sportivii legitimați ai secției de Kempo de la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Deși secția a fost înființată de doar câteva luni, a reușit să aducă orașului Slatina rezultate excepționale, demonstrând o evoluție rapidă și o promisiune de performanță înaltă în competițiile viitoare.
În stagiul de la Venus, participanții au beneficiat de sesiuni intensive de pregătire, care au inclus atât aspecte tehnice, cât și tactice, menite să îmbunătățească performanțele individuale și de echipă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE