Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Două case în flăcări, la Verguleasa
21.06.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1618

Incendiu devastator în comuna Verguleasa. Două case au fost cuprinse de flăcări în doar câteva minute. Un bărbat de 73 de ani, proprietarul uneia dintre locuințe, a suferit arsuri pe corp în timp ce încerca să stingă focul. Timp de trei ore au intervenit pompierii pentru lichidarea incendiului.


Echipaje din cadrul ISU Olt și ISU Vâlcea au intervenit, ieri după-amiază, cu cinci autospeciale de stingere și două echipaje SMURD, în comuna Verguleasa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie și propagat la casa învecinată. La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta la anexele și locuințele din două gospodării, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați, cu flacără și degajări mari de fum.
Pagubele sunt însemnate. Pompierii au intervenit timp de trei ore pentru lichidarea incendiului, ambele gospodării fiind serios afectate.
Familia la casa căreia s-a extins incendiul izbucnit la prima gospodărie este greu încercată. Băiatul proprietarilor are probleme de sănătate și face zilnic dializă. Pentru a-i ajuta, cunoscuții au postat pe Facebook fotografii cu ce a mai rămas din locuința distrusă de incendiul puternic. Cei care doresc să întindă o mână de ajutor o pot face donând orice sumă de bani în contul deschis pe numele Ciocoi Mihai RO42BTRLRONCRT00B1301802 sau la numărul de telefon: 0766 103 535.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE