Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Economic” Slatina, locul I la „Arta în bucătărie”
21.06.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 740

Elevii Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina reușesc din nou să obțină rezultate bune la concursurile de gastronomie. De această dată, slătinenii au obținut marele premiul la „Arta în bucătărie”, o competiție în care aceștia au excelat în probele de bucătar și patiser.


Concursul culinar „Arta în bucătărie”, ajuns la a doua ediție, a reunit la start cinci echipe talentate din licee tehnologice din țară. Evenimentul a avut ca scop promovarea excelenței în domeniul gastronomiei și încurajarea tinerilor pasionați de arta culinară. În acest an, echipa Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina a impresionat juriul și a obținut locul întâi, demonstrând abilități deosebite și creativitate în prepararea mâncărurilor și dulciurilor.
Elevii slătineni au avut un an școlar foarte bun, iar acest premiu subliniază dedicarea și eforturile depuse de-a lungul timpului.
Adolescenții de la „Economic” sunt hotărâți să participe și în viitor la concursuri de gastronomie și să câștige noi premii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE