Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Anunturi OLTTV
Inchide anunt

Firmă de colectare deșeuri industriale angajează:


- muncitori necalificați;

- operator utilaje (volă, fuchs, stivuitor);


- responsabil mediu, obligatoriu cu experiență.


Detalii la sediul firmei din Slatina, str. Constructorului, nr. 3.


Relații la telefon: 0756196981                                                                                                                                   CV-urile se trimit la adresa de e-mail: macolect@yahoo.com

 

Inchide anunt

Deces - Radu-Cristian Davițoiu-Călin

Radu, unicul nostru copil bun și frumos, ai fost o bucurie și o lumină în viața noastră. Plecarea ta lasă un gol enorm și o durere nesfârșită. De acum, tu vei fi îngerul nostru păzitor. Îi așteptăm pe cei care l-au cunoscut și iubit pe Radu-Cristian Davițoiu-Călin începând de luni, 2 octombrie, la capela Catedralei Vechi (aflată în partea de jos a orașului) să-și ia rămas bun. Înmormântarea și slujba vor avea loc marți, 3 octombrie, la ora 11, la Biserica din Bălteni. Te vom iubi veșnic!
 

Inchide anunt

Doi mari actori români, „olteni permanenți”

O comedie spumoasă despre dragoste, cu mai multe întorsături de situație. Aceasta a fost surpriza oferită de organizatorii Festivalului de Umor „Oltenii și Restu' Lumii” pentru iubitorii de teatru.
Eugen Cristea și Cristina Deleanu, doi dintre cei mai îndrăgiți actori din România, au încântat publicul slătinean cu o interpretare de excepție.

La finalul spectacolului, cei doi artiști au fost decorați cu titlul de „olteni permanenți”, fiind un moment simbolic al apropierii față de oamenii care au savurat fiecare spectacol al lor.
Slătinenii s-au mutat, apoi, în Parcul Tineretului, acolo unde cu toții s-au distrat pe cinste pe melodiile Lorei și ale Elenei Gheorghe.

Contact:
Str. M. Kogălniceanu nr. 1,
Slatina, Olt, cod 230080
Telefon: 0249.439.377 / 0249.439.233
Telverde: 0349 / 919
Fax: 0249 / 439 336
E-mail: office@primariaslatina.ro
 

Inchide anunt

Show cu Lora și Elena Gheorghe la Festivalul Oltenii și Restu' Lumii


Atmosfera de festival a continuat și sâmbătă, la Slatina. Cu un repertoriu vast și divers, dar și cu un public numeros, artista Lora a oferit un spectacol de excepție pe scena Festivalului Oltenii și Restu' Lumii.
Mii de oameni s-au strâns în Parcul Tineretului pentru a cânta melodiile artistului preferat. Cu toții au spus că vor veni și duminică pentru Andra, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Seara de sâmbătă a fost închisă de Elena Gheorghe, unde, din nou, cei din public au fredonat alături de artistă, cele mai frumoase melodii din repertoriu.

Contact:
Str. M. Kogălniceanu nr. 1,
Slatina, Olt, cod 230080
Telefon: 0249.439.377 / 0249.439.233
Telverde: 0349 / 919
Fax: 0249 / 439 336
E-mail: office@primariaslatina.ro
 

Inchide anunt

Vând struguri și must.

Vând struguri fetească regală și crâmpoșie (Drăgășani), preț 3 lei / kg.
Asigurăm transport până în Slatina.
Vând must obținut din struguri fetească regală sau crâmpoșie, preț 5 lei / litru.
Relații la telefon: 0722304808 / 0766376685 
 

Inchide anunt

Start campanie de tichete sociale


Începe cea de-a XV - a campanie de depunere a cererilor pentru acordarea tichetelor sociale de Crăciun, campanie ce va avea două elemente de noutate. Pe lângă beneficiarii clasici, s-au mai adăugat persoanele cu handicap mediu, dar și persoanele care au indemnizații speciale. De asemenea, valoarea totală a tichetelor sociale va fi, începând cu această ediție, de 150 de lei. Perioada de depunere a cererilor pentru tichetele sociale de Crăciun va începe pe 2 octombrie. Cea de-a XV - a campanie vine și cu o serie de noutăți. Grupul țintă a fost lărgit, iar valoarea totală a tichetelor a fost majorată până la 150 de lei. Conducerea instituției a mai anunțat că punctele de colectare a cererilor și actele necesare au rămas aceleași.
 Primăria municipiului Slatina – 2 puncte de primire:
– sediul central: str. Mihail Kogălniceanu, nr. 1;
– Direcția Generala Economică: str. Toamnei, nr. 6;Direcția de Asistență Socială Slatina – 3 puncte de primire:
– sediu central – str. Frații Buzești, nr. 6;
– Centrul Comunitar de Asistență Medico-Socială: str. Nicolae Bălcescu, nr. 22.
– Clubul Pensionarilor: str. Victoriei;
 Direcția Administrare Patrimoniu – 1 punct de primire – str. Unirii, nr. 2B; Centrul „Complex servicii pentru persoane adulte cu dizabilități și alte persoane aflate în situații de nevoie Slatina” al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt – 1 punct de primire: str. Centura Basarabilor (Progresul);
 Compania de Apă Olt – 1 punct de primire:
– Casieria din str. Artileriei, nr. 2;Loctrans – 1 punct de primire:
– Casieria din b-dul A.I. Cuza.
Tichetele sociale vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, farmaceutice sau articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.


Contact:
Str. M. Kogălniceanu nr. 1,
Slatina, Olt, cod 230080
Telefon: 0249.439.377 / 0249.439.233
Telverde: 0349 / 919
Fax: 0249 / 439 336
E-mail: office@primariaslatina.ro
 

Inchide anunt

„Oltenii & Restu’ Lumii”- Punct de vamă la podul Olt

Umorul, dar și mândria de a fi oltean, cu toate tradițiile acestei zone au fost ingredientele cheie ale celui mai îndrăgit eveniment: „Oltenii & Restu’ Lumii”. Vama a revenit, în acest an, la Podul Olt, acolo unde primarul Slatinei, Emil Moț, alături de ceilalți reprezentanți ai autorităților județene și de mai mulți parlamentari, au fost întâmpinați în mod tradițional cu pâine și sare. Grupurile minoritare venite din toate colțurile țării au primit, apoi, câte un pașaport de oltean, fiind un moment simbolic al apartenenței la cel mai mare eveniment cultural al toamnei. În același ton a fost întâmpinat și actorul Eugen Cristea, desemnat, în acest an, personalitatea festivalului. Și șoferii care tranzitau zona Podului Olt au trăit entuziasmul și euforia festivalului. Plin de viață și umor, actorul Nae Alexandru a oprit toate mașinile din trafic pentru a le acorda câte un pașaport de oltean, dar și câte o masă oltenească pe cinste cu pastramă, mămăligă, praz și zaibăr.
Festivalul „Oltenii & Restu’ Lumii” se va muta, timp de trei zile, în Parcul Tineretului, acolo unde vor fi organizate mai multe reprezentații ale obiceiurilor oltenești, standuri cu mâncare tradițională, dar și concerte, cele mai sonore nume fiind Lora, Elena Gheorghe, formația Azur și Andra.


Contact:
Str. M. Kogălniceanu nr. 1,
Slatina, Olt, cod 230080
Telefon: 0249.439.377 / 0249.439.233
Telverde: 0349 / 919
Fax: 0249 / 439 336
E-mail: office@primariaslatina.ro
 

Inchide anunt

Teren de vanzare.

Vând teren în suprafață de 10.000 mp, situat în Comuna Călui, Tarlaua 47, punctul Sadină (la ieșirea din Comuna Călui, partea dreaptă spre Comuna Iancu Jianu), cu suprafața curți-construcții inclusă.
Preț: 49.000 lei, negociabil.
Relații la telefon: 0744756686 /  0742228183 
 

Inchide anunt

Vând teren situat în Comuna Călui.

Vând teren în suprafață de 7.800 mp, situat în Comuna Călui, Tarlaua 47, punctul Sadină (la ieșirea din Comuna Călui, partea dreaptă spre Comuna Iancu Jianu), cu suprafața curți-construcții inclusă.
Preț: 45.000 lei, negociabil. Relații la telefon: 0744756686 / 0742228183
 

Inchide anunt

O nouă ediție a festivalului „Oltenii & Restu’ Lumii”


Festivalul de umor „Oltenii și Restu’ Lumii” revine la Slatina, în acest weekend, pentru trei zile pline de veselie, distracție și cultură. Devenit o tradiție în județul nostru, festivalul aduce surprize deosebite pentru olteni: spectacole, concursuri de bancuri, caricaturi, expoziții de artă, actori, personalități de renume și multe altele.Slătineni, dar și oameni din toate colțurile țării sunt așteptați să ia parte la evenimentele din Parcul Tineretului, începând de vineri, 29 septembrie. Umorul, dar și mândria de a fi oltean, cu toate tradițiile acestei zone vor fi ingredientele cheie și de această dată.
Evenimentul va începe cu vestita „Vamă Oltenească” de la Podul Olt și va continua cu târgul meșterilor populari, călcatul strugurilor, birourile de pașapoarte de oltean, mâncare tradițională și concerte. Sâmbătă, pe scena din Parcul Tineretului vor concerta Lora și Elena Gheorghe, iar duminică, formația Azur, urmată de Andra.Acest eveniment-tradiție ce se organizează de 27 de ani la noi în oraș este oferit oltenilor din toate colțurile țării și ale lumii, de către Primăria Municipiului Slatina, în parteneriat cu Consiliul Județean Olt și toate instituțiile de cultură slătinene.
Contact:
Str. M. Kogălniceanu nr. 1,
Slatina, Olt, cod 230080
Telefon: 0249.439.377 / 0249.439.233
Telverde: 0349 / 919
Fax: 0249 / 439 336
E-mail: office@primariaslatina.ro
 

Inchide anunt

LOCTRANS - CURSA „PĂDUREA STREHAREȚI”, UN REAL SUCCES – 26.09.2023


Modernizarea Pădurii Strehareți a readus toată această zonă în topul preferințelor slătinenilor. Copii, părinți și chiar bunici au venit cu drag aici pentru a se bucura din plin de frumusețea cadrului natural.
Pentru a veni în sprijinul lor, Primăria Slatina a încercat să faciliteze transportul oamenilor până la intrarea în pădure și pentru a le oferi slătinenilor șansa de a se relaxa pe deplin într-o oază verde de liniște. Potrivit reprezentanților Loctrans, cursa către Pădurea Strehareți a avut un succes uriaș.
Feedback-ul primit s-a resimțit și în numărul de abonamente achiziționate, în mesajele primite de la slătineni, dar și de la consilierii locali ai Slatinei. Conducerea societății de transport public în comun din Slatina dau asigurări că această cursa va fi funcțională și în sezonul estival următor. Mai mult decât atât, echipa Loctrans caută soluții pentru a crea o nouă cursă sezonieră care să le permită slătinenilor să se bucure și de facilitățile Centrului de Agrement „Plaja Olt”.


Contact:
Str. M. Kogălniceanu nr. 1,
Slatina, Olt, cod 230080
Telefon: 0249.439.377 / 0249.439.233
Telverde: 0349 / 919
Fax: 0249 / 439 336
E-mail: office@primariaslatina.ro
 

Inchide anunt

„Vama Oltenească” revine la Podul Olt


La Slatina, toamna aduce unul dintre cele mai iubite evenimente dedicate glumelor, vinului de toamnă și bunei dispoziții, „Oltenii & Restu’ Lumii”. Festivalul de Umor are o tradiție de 27 de ani la noi în oraș, fiind un prilej pentru oltenii de pretutindeni să celebreze tradițiile acestor zone. Unul dintre cele mai atractive momente ale acestui festival este „Vama Oltenească” de la Podul Olt. Dacă în anii trecuți, vama a fost mutată în Parcul Tineretului, de această dată, ea se reîntoarce la Podul Olt. Cei care vor păși în orașul nostru, vor fi primiți cu pâine tradițională și sare, pastramă, mămăligă, vin și praz, dar și cu pașapoarte de oltean. „Vama Oltenească” va avea loc vineri, de la ora 11, la Podul Olt. Acolo vor fi prezenți mai mulți invitați de onoare, printre care actorii Eugen Cristea și Nae Alexandru, scriitorul Cornel Udrea, Moisa Gavril, dar și Fanfara Lyra Band. Acest eveniment este oferit oltenilor din toate colțurile țării și ale lumii, de către Primăria Municipiului Slatina, în parteneriat cu Consiliul Județean Olt și toate instituțiile de cultură slătinene.
Contact:
Str. M. Kogălniceanu nr. 1,
Slatina, Olt, cod 230080
Telefon: 0249.439.377 / 0249.439.233
Telverde: 0349 / 919
Fax: 0249 / 439 336
E-mail: office@primariaslatina.ro