Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Detalii șocante în cazul fetiței căzute de la etaj
21.06.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 678

Detalii incredibile ies la iveală în cazul fetiței de șase ani, din Balș, care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Anchetatorii au audiat astăzi mai multe persoane și au schimbat încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală din culpă, în tentativă de omor. Se pare că fetița a asistat la scandalul dintre părinți, iar tatăl vitreg ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o, moment în care copila s-a speriat și a sărit de la etaj.


Se complică lucrurile în cazul fetiței de șase ani, din orașul Balș, care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Se pare că tatăl vitreg este vinovat de această nenorocire. În timp ce se certa cu iubita sa, fetița acesteia ar fi asistat la conflict. Bărbatul ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o, moment în care minora a sărit pe geam. Cazul a fost declinat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt și a fost schimbată încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală din culpă în tentativă de omor.

„Pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au condus la sediul poliței mai multe persoane pentru audieri. De asemenea, în cauză, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile”, apare în comunicatul Poliției Olt.

Procurorii spun că există mai multe indicii că minora ar fi fost amenințată în repetate rânduri de concubinul mamei sale. Așa s-a întâmplat și ieri dimineață, când fetița a recurs la gestul extrem.
După acest incident, minora a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență din Craiova. Potrivit anchetatorilor, a fost supusă unei intervenții chirurgicale, dar starea sa rămâne în continuare gravă.
Pentru fapta sa, bărbatul riscă până la 12 ani și jumătate de închisoare.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE