Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cătălin Rotea, noi proiecte pentru dezvoltarea Balșului
21.06.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 214

Primarul Cătălin Rotea continuă să dezvolte orașul Balș, concentrându-se pe proiecte de infrastructură, utilități și construirea a 72 de noi locuințe. Un obiectiv major al mandatului său este ca parcul industrial să devină operativ cât mai repede, ceea ce va contribui semnificativ la crearea de noi locuri de muncă.


În cadrul unei conferințe de presă recente, primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, a anunțat continuarea proiectelor de dezvoltare urbană, care includ infrastructura, utilitățile și construirea mai multor locuințe. Aceste proiecte sunt esențiale pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale locuitorilor.

Un obiectiv major al mandatului său este ca parcul industrial să devină operativ cât mai repede, ceea ce va contribui semnificativ la crearea de noi locuri de muncă.
De asemenea, Cătălin Rotea a dezvăluit că, pe lângă cele 48 de locuințe sociale aflate deja în construcție, orașul Balș va beneficia de încă 24 de apartamente, conform unui ordin al Ministerului Dezvoltării. În total, 72 de apartamente sociale vor fi date în folosință în următorul an sau cel târziu anul viitor, acoperind în mare parte nevoia de locuințe sociale din oraș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE