Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reținut de polițiști, după ce a bătut doi bărbați
21.06.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 512

Scandal sângeros într-un parc din Slatina. Un bărbat a agresat alți doi bărbați, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool. Agresorul este cercetat pentru lovire sau alte violențe și vătămare corporală, după ce un adintre victime a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență din Craiova.


Ieri, polițiștii din Slatina, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut un bărbat cercetat pentru lovire sau alte violențe și vătămare corporală.
„În fapt, la data de 18 iunie 2024, în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost agresată fizic în parcul Tineretului, din municipiul Slatina.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 35 de ani, din municipiul Slatina, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, ar fi agresat fizic doi bărbați de 50 și 51 de ani”, apare în comunicatul Poliției.
În urma evenimentului, bărbatul de 50 de ani a rămas inconștient și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar apoi a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.
„În urma probatoriului administrat, la data de 20 iunie 2024, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și vătămare corporală”, mai scrie în comunicatul Poliției.

Agresorul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de 21 iunie 2024 să fie prezentat Judecătoriei Slatina cu propuneri legale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE