Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
BAC 2015 - AMR 18
20.05.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 96

Doar două săptămâni îi mai despart pe absolvenții de liceu de unul dintre cele mai importante examene din viața de elev. Startul înscrierilor la bacalaureat se va da luni, iar pe 8 iunie este prima probă, de evaluare a competențelor de comunicare orală în limba română.




Absolvenții claselor a XII-a au la dispoziție, începând de luni, o săptămână pentru a-și depune dosarele de înscriere care să le permită accesul în sălile de examen.

În prima sesiune, la nivelul județului Olt sunt așteptați să participe peste 5.000 de elevi, având în vedere faptul că tot acum pot susține probele de concurs și absolvenții promoțiilor anterioare, care nu au reușit să promoveze bacalaureatul.

Prima probă din cadrul examenului de maturitate va avea loc peste două săptămâni, în data de 8 iunie.

Probele scrise vor fi susținute începund cu 29 iunie. Și dacă miile de absolvenți mai au timp să revizuiască materia, pentru olimpicii Alexandru Petrușcă și Alexandru Duță, emoțiile sesiunii speciale a bacalaureatului au început deja.

Petru ei rezultatele se vor afișa în data de 29 mai.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina│Petrecere tradițională de 1 Mai, la pădure

Tradiția slătinenilor de a petrece ziua de 1 Mai la Pădurea Strehareți a revenit. Într-o atmosferă de sărbătoare, oamenii au venit cu drag în locul lor preferat. S-au prins în hore și sârbe, au petrecut cu bere și mici alături de cei dragi și s-au relaxat într-un colț verde de poveste. La eveniment au participat și reprezentanții administrației locale și județene, dar și mai mulți senatori și deputați.
01 Mai 2024