Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Anunturi OLTTV
Inchide anunt

Informare Compania de Apă Olt

În vederea executării unor lucrări pe rețelele publice de alimentare cu apă potabilă, care au drept scop îmbunătățirea calității apei și a parametrilor hidraulici în sistemul de distribuție, SC Compania de Apă Olt SA va efectua lucrări pe rețelele publice de alimentare cu apă potabilă în municipiul Slatina, lucrări care impun golirea totală a sistemului.
În acest scop, în data de 22 noiembrie 2018, de la ora 21³º, până a doua zi 23 noiembrie 2018 la ora 05³º, se va opri alimentarea cu apă potabilă în partea de sus a municipiului Slatina.
La repunerea în funcțiune a sistemului și o perioadă după aceea, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune.SE VA OPRI FURNIZAREA APEI POTABILE ÎN PARTEA DE SUS A MUNICIPIULUI SLATINA.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.
 

Inchide anunt

Angajăm muncitori calificați și necalificați pentru industria alimentară.

Excelentă oportunitate de angajare într-o companie de renume! Producător național și exportator de prăjituri și produse de cofetărie - patiserie ANGAJEAZĂ în condiții foarte avantajoase, într-o echipă tânără și dinamică 50 de lucrători calificați și necalificați pentru industria alimentară. Se acordă sistem de salarizare modern și competitiv. Relații la telefon: 0349402298 / 0744793479 CV-urile se depun la sediul societății din strada Pitești 110D Slatina, Olt și pe email diana.ghita@naturalcompany.eu 

Inchide anunt

Terenuri de vânzare

Vând:
- teren în Slatina, str. Stejarului, S=1.700 mp, apă curentă, canalizare, curent electric, posed carte funciară.
- teren în Salcia, str. Garofiţei, S=2.730 mp, apă curentă, canalizare, curent electric, construibil sau orice
fel de afacere, cu două intrări. Relaţii la telefon: 0771296322