Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Planurile Politehnicii București pentru Slatina
02.05.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 304

Înființarea unei filiale la Slatina a Universității Naționale de Știință și Tehnologie - Politehnica București va aduce beneficii pentru toți absolvenții de liceu din județul Olt. Reprezentanții instituției de învățământ își doresc să atragă tineri din toate mediile sociale, mai ales că mulți elevi cu potențial nu urmează studiile universitare, din cauza banilor. Așa se face că la Slatina, pe terenul fostului Liceu Agricol se va dezvolta un adevărat campus universitar la standarde moderne.


Universitatea Națională de Știință și Tehnologie - Politehnica București anunță înființarea unei filiale la Slatina, venind, în acest fel, cu un plus valoare peisajului educațional din județul Olt. Această inițiativă își propune să aducă beneficii imense pentru absolvenții de liceu din zonă, deschizând noi orizonturi pentru tinerii talentați, indiferent de mediul lor social. Reprezentanții instituției de învățământ consideră că este imperativ să ofere acces la educație superioară pentru toți cei dornici să își dezvolte potențialul, în ciuda obstacolelor financiare. Prin deschiderea unei filiale la Slatina, ei vizează atragerea unui număr cât mai mare de tineri talentați, oferindu-le posibilitatea de a studia la standarde ridicate, fără a fi afectați de problemele financiare.
Fostul teren al Liceului Agricol din Slatina va fi transformat într-un modern campus universitar, echipat cu facilități moderne pentru a sprijini procesul educațional și dezvoltarea personală a studenților. Acest campus va deveni un centru vibrant al cunoașterii, unde tinerii vor avea acces la resursele și oportunitățile necesare pentru a-și construi viitorul.
Odată cu inaugurarea acestei filiale, se deschide o nouă pagină în istoria educației din județul Olt. Tinerii talentați vor avea acum o șansă reală de a-și urma visele și de a contribui la progresul societății, indiferent de resursele financiare de care dispun.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024