Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro

Alte stiri:

03.08.2018

Angajatorii olteni caută muncitori bulgari

Un proiect cu finanțare europeană a înființat, la Slatina, o agenție transfrontalieră de mobilitate a muncii. Prin intermediul acesteia, cetățenii bulgari vor fi ajutați să își găsească un loc de muncă în România, iar românii, în Bulgaria. Angajatori din Slatina, Balș și Craiova și-au manifestat deja interesul să angajeze oameni din țara vecină, aceștia din urmă fiind aduși să viziteze fabrici din județele de la granița cu Bulgaria.

02.08.2018

La școală, printre personaje de poveste

Elevii claselor primare de la Colegiul „Ion Minulescu” vor învăța într-o clădire nouă, care va fi dată în folosință cel mai probabil în prima zi de școală, în această toamnă. 15 săli de clasă spațioase și luminoase, dotate cu mobilier și table noi îi așteaptă pe prichindei. Tot la Minulescu este în renovare și clădirea fostelor ateliere, care va găzdui laboratoarele de informatică ale colegiului.

02.08.2018

Ajută și tu un școlar!

Episcopia Slatinei și Romanaților derulează și anul acesta campania socială „Ajută și tu un școlar”, prin intermediul căreia se colectează rechizite pentru elevii nevoiași. În fiecare biserică va fi amenajată o zonă în care enoriașii pot lăsa cărți, caiete, ghiozdane și alte obiecte de papetărie care vor ajunge la copii la începutul anului școlar. Anul trecut, peste 2.800 de copii din județ au primit rechizite în cadrul acestei campanii.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE
STIRI PRIMARII

SPATIU PUBLICITAR
ULTIMELE ANUNTURI
Tu actualizezi lumea.
Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îți publicăm știrea.

SPORT