Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro

Alte stiri:

/dct:eveniment,/dct:politica,/dct:stirea-zilei,/dct:sport,/dct:social,/dct:administratie,/dct:educatie,/dct:cultura,/dct:emisiuni,/dct:sanatate,/dct:agricultura,/dct:actualitate

Coteana│Mai curge apa la robinete?

Problemele legate de apă și canal în comuna Coteana reprezintă, în continuare, un subiect sensibil. Anul trecut, întreaga localitate a rămas fără apă, iar rețeaua de canal, chiar și cu recepția făcută din 2014, mai are mult până a funcționa la capacitate optimă. Edilul comunei încearcă să găsească soluții, iar primele rezultate au început să apară. Societatea de apă, cândva îngropată în datorii, este acum pe profit, iar problemele legate de furnizarea serviciilor de apă au dispărut.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE
PRIMARI DE ISPRAVA

SPATIU PUBLICITAR
ULTIMELE ANUNTURI
Tu actualizezi lumea.
Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îți publicăm știrea.

EVENIMENT

Accident cu patru TIR-uri și un autoturism

Accident violent, în această dimineață, pe DN 65, între Balș și Pădurea Sarului. Patru TIR-uri și un autoturism s-au lovit, iar trei oameni au ajuns la spital. Accidentul a fost provocat de șoferul ultimului TIR, care a intrat în coloana de mașini oprită în fața sa. Timp de o oră, traficul a fost blocat total, iar apoi s-a circulat alternativ până când banda pe sensul de mers Slatina-Craiova a fost eliberată complet.
Publicat: 15 septembrie 2021