Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA

Alte stiri:

15.02.2018

Olt: teste pentru depistarea pesticidelor

Inspectorii sanitari veterinari din Olt au desfășurat astăzi campanii de verificare a vânzătorilor de fructe și legume, la Slatina și Caracal. Au vrut să afle dacă acești comercianți sunt înregistrați sanitar-veterinar, pentru a fi supravegheați de specialiștii în domeniu, dar și dacă au buletine de analize cu privire la conținutul de pesticide. În acest sens, au prelevat probe din mere, clementine, portocale, cartofi, struguri pere și roșii, care vor fi supuse unor analize complexe de laborator.

15.02.2018

Slatina: Clădirile Armatei, reabilitate

Primăria Slatina va reabilita imobilul de pe strada Drăgănești, al fostei Garnizoane Slatina, care va deveni cămin de tranzit pentru angajații Armatei. Investiția va fi realizată, conform noului protocol semnat de municipalitate cu Ministerul Apărării Naționale, în locul celor 48 de locuințe care ar fi trebuit construite, potrivit vechiului contract. Administrația locală va restaura și imobilul monument istoric de pe strada Ionașcu, unde funcționa Cercul Militar.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE
STIRI PRIMARII

SPATIU PUBLICITAR
Tu actualizezi lumea.
Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îți publicăm știrea.

EVENIMENT

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
Publicat: 16 februarie 2018

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018

SPORT