Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro

Alte stiri:

Ministrul Sănătății, în vizită la Spitalul Slatina

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, vine în vizită la Spitalul Județean de Urgență Slatina, săptămâna viitoare. Va vedea investițiile făcute aici, în ultimul timp, iar reprezentanții spitalului vor să îi prezinte noi proiecte pentru modernizarea unității medicale. Sunt necesare construcția unei pasarele pentru pacienți și personalul medical, și renovarea câtorva secții. Pentru acestea, spitalul așteaptă fonduri de la minister.

Șoferii nu se lasă. Nici polițiștii

1.500 de amenzi, numeroase permise de conducere și certificate de înmatriculare reținute, este bilanțul raziei pe care polițiștii de la Serviciul Rutier au desfășurat-o, zilele acestea, pe drumurile din județ. Au fost aplicate sancțiuni record în trafic, spun polițiștii, care vor continua aceste activități. În curând, vitezomanii vor fi vânați cu ajutorul unui radar de ultimă generație, ce va funcționa atât ziua, cât și noaptea.

Programul Rabla, în așteptare

Programul Rabla 2018 este în așteptare. În primăvară a avut loc prima etapă, iar cea de-a doua întârzie, față de anul trecut. În județul Olt nu sunt deocamdată liste de așteptare, însă reprezentanții centrului Remat anunță că o serie de tichete rămase nevalorifcate de persoane juridice vor fi distribuite persoanelor fizice, în perioada următoare, pentru achiziționarea de noi autoturisme. Totodată, la nivel național au fost publicate noi liste, pentru înnoirea parcului auto.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE
STIRI PRIMARII

SPATIU PUBLICITAR
ULTIMELE ANUNTURI
Tu actualizezi lumea.
Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îți publicăm știrea.

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018

SPORT