Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olimpici marca „George Poboran”
29.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 100

Școala Gimnazială „George Poboran” se poate lăuda cu un mod de educație axat către performanță. Dedicarea dascălilor, dar și munca depusă de copiii de aici, au făcut ca și în acest an, unitatea de învățământ să aibă elevi calificați și premiați la olimpiadele și concursurile naționale.


 2024 a început cum nu se poate mai bine pentru Școala Gimnazială „George Poboran”. Copiii de aici au reușit, și în acest an, să obțină rezultate notabile la olimpiadele și concursurile școlare. Una dintre olimpiadele la care elevii de aici sunt cei mai buni din județ este cea de socio-umane. Subiectele se bazează pe problemele actuale ale învățământului, iar ei trebuie să vină cu un plan bine conturat, dar și cu soluții concrete și palpabile.
Tot la Școala „George Poboran” învață și doi copii de excepție. Andrei este unul dintre elevii care reușesc an de an să obțină rezultate excelente la concursurile și olimpiadele de istorie și geografie. Petrece mult timp studiind și reușește să descopere, în acest fel, tainele celor două materii preferate.
În domeniul științelor universului o regăsim pe Iulia, o tânără care s-a calificat la mai multe etape naționale ale competițiilor școlare. Geografia, biologia, dar și astro-fizica, o disciplină ce nu se află în programa școlară, sunt materiile la care eleva de excepție de la „Poboran” a reușit să se califice la etapele naționale.
Și fizica este, în acest an, o materie la care elevii de la „George Poboran” au reușit să obțină performanțe. Chiar dacă este un domeniu greu, copiii de aici reușesc să îmbine utilul cu plăcutul, descoperind, pe parcursul orelor de pregătire, dragostea față de această disciplină.
Pe lângă concursuri și olimpiade, copiii de la Școala Gimnazială „George Poboran” din Slatina sunt implicați în foarte multe activități extrașcolare, care au ca scop dezvoltarea personală și profesională a elevilor care învață aici.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024