Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Recreație în aer liber la „Vlaicu Vodă”
13.10.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 592

Spațiile de recreere devin o prioritate pentru unitățile de învățământ. Tot mai multe școli de pe raza municipiului Slatina investesc în locuri prietenoase, amenajate în aer liber, unde cei mici să se distreze și să își încarce bateriile pentru cursurile următoare.


Școala Gimnazială ,,Vlaicu Vodă” se reorganizează. Mai multe proiecte sunt în faza de construcție. O sală de sport modernă, un teren de fotbal cu tribune și nocturnă, dar și spații verzi pentru recreere sunt doare câteva din investițiile pe care conducerea școlii vrea să le finalizeze. Colțul verde recent amenajat este, de fapt, o inițiativă a elevilor. Vocea lor a fost ascultată, iar conducerea instituției de învățământ și reprezentanții municipalității le-au satisfăcut dorința.
,,Colțul verde”, așa cum îl intitulează elevii și profesorii școlii gimnaziale, se bucură de o suprafață destul de generoasă. Directorul instituției lansează și un mesaj și spune că spațiile verzi ar trebui să reprezinte o prioritate pentru toți tinerii.
Spațiile verzi influențează starea de bine a oamenilor, expunerea în zone cu vegetație bogată având un rol benefic asupra stării generale a copiilor, fiind o alternativă bună pentru desfășurarea orelor interactive sau a pauzelor de recreere.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE