Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Mai aproape de Ion Creangă”
28.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 958

Zeci de copii de la mai multe grădinițe din Slatina, dar și din județ, au participat astăzi la concursul interjudețean „Mai aproape de Ion Creangă”. Îmbrăcați în costume potrivite, cei mici au urcat pe scenă emoționați și și-au spus rolul. De pe margine, părinții și educatorii i-au susținut și aplaudat.


 Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina a găzduit, astăzi, concursul interjudețean „Mai aproape de Ion Creangă”.
Chiar dacă s-au pregătit din timp pentru acest concurs, emoțiile nu au lipsit, când cei mici au urcat pe scenă. Fiecare a avut rolul său, iar costumația a fost aleasă cu grijă de doamnele educatoare.
Copiii de la Grădinița „Ion Creangă” au obținut două locuri I, trei locuri II și un loc III.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018