Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Mai aproape de Ion Creangă”
27.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1179

Zeci de copii de la mai multe grădinițe din Slatina, dar și din județ, au participat astăzi la concursul interjudețean „Mai aproape de Ion Creangă”. Îmbrăcați în costume potrivite, cei mici au urcat pe scenă emoționați și și-au spus rolul. De pe margine, părinții și educatorii i-au susținut și aplaudat.


 Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina a găzduit, astăzi, concursul interjudețean „Mai aproape de Ion Creangă”.
Chiar dacă s-au pregătit din timp pentru acest concurs, emoțiile nu au lipsit, când cei mici au urcat pe scenă. Fiecare a avut rolul său, iar costumația a fost aleasă cu grijă de doamnele educatoare.
Copiii de la Grădinița „Ion Creangă” au obținut două locuri I, trei locuri II și un loc III.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina│Petrecere tradițională de 1 Mai, la pădure

Tradiția slătinenilor de a petrece ziua de 1 Mai la Pădurea Strehareți a revenit. Într-o atmosferă de sărbătoare, oamenii au venit cu drag în locul lor preferat. S-au prins în hore și sârbe, au petrecut cu bere și mici alături de cei dragi și s-au relaxat într-un colț verde de poveste. La eveniment au participat și reprezentanții administrației locale și județene, dar și mai mulți senatori și deputați.
01 Mai 2024