Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Mai aproape de Ion Creangă”
28.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 914

Zeci de copii de la mai multe grădinițe din Slatina, dar și din județ, au participat astăzi la concursul interjudețean „Mai aproape de Ion Creangă”. Îmbrăcați în costume potrivite, cei mici au urcat pe scenă emoționați și și-au spus rolul. De pe margine, părinții și educatorii i-au susținut și aplaudat.


 Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina a găzduit, astăzi, concursul interjudețean „Mai aproape de Ion Creangă”.
Chiar dacă s-au pregătit din timp pentru acest concurs, emoțiile nu au lipsit, când cei mici au urcat pe scenă. Fiecare a avut rolul său, iar costumația a fost aleasă cu grijă de doamnele educatoare.
Copiii de la Grădinița „Ion Creangă” au obținut două locuri I, trei locuri II și un loc III.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018