Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Mai aproape de Ion Creangă”
28.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 971

Zeci de copii de la mai multe grădinițe din Slatina, dar și din județ, au participat astăzi la concursul interjudețean „Mai aproape de Ion Creangă”. Îmbrăcați în costume potrivite, cei mici au urcat pe scenă emoționați și și-au spus rolul. De pe margine, părinții și educatorii i-au susținut și aplaudat.


 Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina a găzduit, astăzi, concursul interjudețean „Mai aproape de Ion Creangă”.
Chiar dacă s-au pregătit din timp pentru acest concurs, emoțiile nu au lipsit, când cei mici au urcat pe scenă. Fiecare a avut rolul său, iar costumația a fost aleasă cu grijă de doamnele educatoare.
Copiii de la Grădinița „Ion Creangă” au obținut două locuri I, trei locuri II și un loc III.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018