Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Săptămâna verde”, în platoul Olt Tv
22.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 660

Bucurie și emoții pentru elevii clasei a III-a B de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina. Au petrecut o zi din „Săptămâna verde” pe platoul Olt Tv. Micuții au vizitat, astăzi, postul de televiziune din Slatina, unde au avut ocazia să prezinte știrile, să ia interviu, dar și să modereze o emisiune.


În „Săptămmâna verde” elevii clasei a III-a B de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina au vizitat televziunea Olt Tv. Mici, dar curajoși, copiii le-au încercat pe toate. Au trecut pe la pupitrul știrilor, au intrat în rolul de reporter, dar au vrut să vadă și ce face un moderator tv.
La final, cei mici s-au declarat încântați de vizita la Olt Tv, iar unii dintre ei au spus chiar că și-au aflat viitoare meserie: vor să lucreze într-o televiziune.
În cadrul „Săptămâna verde”, elevii slătineni vor desfășura diferite activități informative, educative și distractive.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina│Petrecere tradițională de 1 Mai, la pădure

Tradiția slătinenilor de a petrece ziua de 1 Mai la Pădurea Strehareți a revenit. Într-o atmosferă de sărbătoare, oamenii au venit cu drag în locul lor preferat. S-au prins în hore și sârbe, au petrecut cu bere și mici alături de cei dragi și s-au relaxat într-un colț verde de poveste. La eveniment au participat și reprezentanții administrației locale și județene, dar și mai mulți senatori și deputați.
01 Mai 2024