Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Prețuri negociabile la Târgul de miei
02.05.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 268

De astăzi, timp de două zile, la Slatina, funcționează centrul temporar de sacrificare a mieilor din incinta fostului abator Strehareți. Este marfă pe ales, iar prețul se negociază, spun crescătorii de ovine.


 Pregătirile pentru masa de Paște sunt în toi. Și cum oltenii păstrează tradiția de a consuma carne de miel sau ied, de această sărbătoare, au luat cu asalt targul de miei de la Slatina, care s-a deschis în această dimineață.
Crescători din mai multe localități din județ au ales să-și vândă marfa la acest târg și sunt dispuși să negocieze prețul.
Autoritățile din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt spun că centrul va asigura un cadru sigur pentru sacrificarea mieilor înainte de Paște.
Pe lângă centrul de la Slatina, astfel de facilități vor fi disponibile și în localitățile Balș și Osica de Sus. Astfel, locuitorii din zonă se pot aproviziona cu carne proaspătă și de calitate pentru masa de Paște.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024