Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Nicolae Marinescu, cooptat în lotul național
12.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 163

Boxul slătinean are din nou un reprezentant într-un lot național. Prezent zilele trecute la selecția desfășurată la Brăila, Nicolae Marinescu i-a convins pe antrenorii lotului de juniori ai României. Pugilistul antrenat de Vasile Gălbenușe are acum șansa de a boxa atât la competițiile naționale, cât și cele internaționale.


 În perioada 8-10 februarie, Sala Sporturilor din Brăila a găzduit trialul de box rezervat juniorilor în vederea completării lotului tricolor. Printre participanți s-a numărat și Nicolae Marinescu, de la ACS „Box Vasile Gălbenușe”. La acțiunea de selecție organizată de Federația Română de box au participat peste 60 de pugiliști născuți în anii 2002 și 2003.
Confirmând forma bună din ultima perioadă, Nicolae Marinescu l-a învins pe titularul categoriei 75 de kilograme, fiind cooptat în lotul național de juniori.
Pugiliștii legitimați la clubul ACS „Box Vasile Gălbenușe” au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru competițiile care vor debuta în luna aprilie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018