Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Nicolae Marinescu, cooptat în lotul național
11.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 232

Boxul slătinean are din nou un reprezentant într-un lot național. Prezent zilele trecute la selecția desfășurată la Brăila, Nicolae Marinescu i-a convins pe antrenorii lotului de juniori ai României. Pugilistul antrenat de Vasile Gălbenușe are acum șansa de a boxa atât la competițiile naționale, cât și cele internaționale.


 În perioada 8-10 februarie, Sala Sporturilor din Brăila a găzduit trialul de box rezervat juniorilor în vederea completării lotului tricolor. Printre participanți s-a numărat și Nicolae Marinescu, de la ACS „Box Vasile Gălbenușe”. La acțiunea de selecție organizată de Federația Română de box au participat peste 60 de pugiliști născuți în anii 2002 și 2003.
Confirmând forma bună din ultima perioadă, Nicolae Marinescu l-a învins pe titularul categoriei 75 de kilograme, fiind cooptat în lotul național de juniori.
Pugiliștii legitimați la clubul ACS „Box Vasile Gălbenușe” au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru competițiile care vor debuta în luna aprilie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina│Petrecere tradițională de 1 Mai, la pădure

Tradiția slătinenilor de a petrece ziua de 1 Mai la Pădurea Strehareți a revenit. Într-o atmosferă de sărbătoare, oamenii au venit cu drag în locul lor preferat. S-au prins în hore și sârbe, au petrecut cu bere și mici alături de cei dragi și s-au relaxat într-un colț verde de poveste. La eveniment au participat și reprezentanții administrației locale și județene, dar și mai mulți senatori și deputați.
01 Mai 2024