Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident mortal în condiții suspecte
30.06.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 7114

Un șofer și-a pierdut viața, în această dimineață, după ce a intrat cu autoturismul într-un stâlp de electricitate. Accidentul s-a petrecut în localitatea Gostavățu. Polițiștii nu au găsit la fața locului nicio urmă de frânare și merg acum pe mai multe ipoteze, pentru a stabili din ce cauză a pierdut bărbatul controlul direcției de deplasare.


Accident grav, în această dimineață, în localitatea Gostavățu. Un șofer de 59 de ani și-a pierdut viața, după ce a intrat în plin cu autoturismul într-un stâlp de electricitate. Bărbatul a rămas încarcerat în urma impactului, fiind scos de pompierii de la Descarcerare. Trăia când a fost preluat de ambulanță, spun cadrele medicale, dar la scurt timp a decedat.
Polițiștii merg acum pe mai multe ipoteze, după ce la fața locului nu au găsit nici urmă de frânare. Iar cel mai probabil, o cauză medicală ar fi dus la producerea acestei tragedii. Este posibil ca șoferului să i se fi făcut rău la volan, spun polițiștii, acest lucru urmând să fie stabilit la efectuarea necropsiei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024