Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PleșoiuꟾFemeie accidentată mortal de un ambulanțier
02.05.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 566

Accident de circulație mortal, seara trecută, în comuna Pleșoiu. O femeie și-a pierdut viața, după ce a fost lovită în plin de un autoturism.


Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Strejești, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi acroșat un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 48 de ani, din comuna Pleșoiu.

Potrivit anchetatorilor, victima traversa strada neregulamentar, chiar în apropierea unei treceri de pietoni. În urma impactului, ea a murit pe loc. Șoferul este un angajat al Serviciului de Ambulanță Olt care terminase serviciul și mergea acasă. Polițiștii spun că a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024