Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aglomerație mare la Bursa locurilor de muncă
28.06.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 740

Aglomerație mare, astăzi, la Bursa locurilor de muncă organizată la Slatina. Sute de olteni au trecut pragul acestui eveniment în speranța că vor reuși să se angajeze. În mijlocul angajatorilor și participanților s-a aflat și ministru Muncii, Raluca Turcan, care a stat de vorbă cu oamenii.


Zeci de angajatori, sute de locuri de muncă disponibile și foarte multe persoane interesate să se angajeze. Astfel se poate descrie Bursa locurilor de muncă organizată în această dimineață de AJOFM Olt.
La eveniment a fost prezentă și Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale. Aceasta a stat de vorbă cu angajatorii, dar și cu oamenii care au dorit să-și spună ofurile.
Încă de la deschiderea bursei, angajatorii prezenți s-au arătat optimiști, sperând ca joburile lor să fie pe placul participanților.
Oamenii s-au arătat interesați de acest eveniment și au venit cu speranța că vor găsi locul de muncă potrivit.
La evenimentul de astăzi au participat 760 de persoane. Dintre acestea, 136 au și obținut un loc de muncă, iar 336 au fost selectate, în vederea angajării.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024