Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident mortal la Slatina
24.06.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 15402

Accident mortal, în această dimineață, la Slatina. O femeie de 78 de ani a fost lovită în plin de un autocamion chiar în timp ce traversa strada, în apropierea unei treceri de pietoni. Rudele victimei au făcut scandal și au fost la un pas să îl agreseze pe șofer. Poliția a aplanat conflictul.


Accident cu scandal, în această dimineață la Slatina, după ce o bătrână a fost lovită mortal de un autocamion. Femeia ar fi traversat strada pe lângă trecere, printre mașinile care circulau spre oraș, spune șoferul implicat în accident. Ar fi văzut-o prea târziu și nu a mai putut evita impactul.
Femeia a fost târâtă aproape 20 de metri pe carosabil și a murit pe loc.
Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere aflate în zonă, iar polițiștii au intrat în posesia imaginilor, cu ajutorul cărora vor stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024