Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A murit după ce a plonjat cu mașina în râul Olt
22.06.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1933

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 50 de ani, din județul Teleorman. El a murit înecat după ce a plonjat cu autoturismul în râul Olt, în zona localității Dăneasa. Pompierii și scafandrii au găsit mașina la 10 metri adâncime sub apă. Un pescar care a văzut totul a sunat la 112 și a anunțat incidentul.


Un bărbat a murit, ieri, după ce a căzut cu mașina în râul Olt. Victima este un polițist de 50 de ani, din județul Teleorman, care se afla la pescuit pe Olt. Pompierii și scafandrii au găsit vehiculul la 10 metri sub apă, iar pe șofer, decedat la volan.
Cel mai probabil, bărbatul nu cunoștea drumul și, din cauza vitezei, autoturismul a derapat și a plonjat în râu, spun oamenii legii. Cercetările continuă în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024