Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, oraș curat și dezinfectat
10.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 332

Sfârșitul de săptămână a marcat, din nou, finalul unei noi runde de igienizare și dezinfectare a tuturor străzilor, trotuarelor și spațiilor publice din Slatina. Echipele au luat la rând zonele de case din cartierele Steaua și Clocociov și au acționat cu furtunuri cu presiune cu detergent și dezinfectant pe bază de clor.


În acest sfârșit de săptămână, echipele Primăriei Municipiului Slatina au încheiat cea de-a cincea etapă a campaniei de igienizare și dezinfectare a spațiilor publice. Toate autostropitoarele din efectiv au acționat în zonele de case ale cartierelor Steaua și Clocociov, unde au spălat cu detergent și cu dezinfectant atât partea carosabilă, cât și pe cea pietonală.
Autospecialele municipalității au străbătut fiecare stradă și străduță, pentru ca slătinenii să se simtă în siguranță atunci când ies la plimbare sau la cumpărături. Iată care au fost străzile pe care echipele Primăriei au acționat în acest sfârșit de săptămână.
Strada Poenii
Strada Milcovului
Strada Zorleasca
Strada P.S. Aurelian
Strada Vulturului
Strada Armașului
Strada Boiangiului
Strada Izvorului
Strada Poet Florin Dumitrana
Strada Mănăstirii
Strada Alice Botez
Strada Plevnei
Strada Dumitru Caracostea
Strada Salcâmului

Încă de începutul stării de urgență, primăria Municipiului Slatina a dovedit că siguranța și sănătatea oamenilor sunt prioritare, mai ales într-o situație de criză cum este aceasta. De aceea, a desfășurat constant acțiuni de igienizare a domeniului public, dar și a scărilor de bloc.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE