Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cupa „Speranțe Slătinene” - ediția I
25.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 126

Primăria Municipiului Slatina, Consiliul Județean Olt și Direcția Județeană de Sport organizează, în acest an, prima ediție a concursului Cupa „Speranțe Slătinene”. Competiția se adresează copiilor de până la 11 ani, fiind un mod prin care autoritățile încearcă să apropie micuții de sport.


 Sportul are un rol extrem de important în viața copiilor, având ca beneficiu principal îmbunătățirea sănătății, fizicului, dar și psihicului pe termen mediu și lung. Cu toate acestea, cei mai mulți aleg să își petreacă timpul în fața telefoanelor mobile, a laptop-urilor sau a televizoarelor, renunțând, în acest fel, la plăcerea de a face mișcare. Acesta este și motivul pentru care Primăria Slatina, Consiliul Județean Olt și Direcția Județeană de Sport, vor organiza, în acest an, Cupa „Speranțe Slătinene”, o competiție de fotbal ce își propune promovarea sportului în rândul copiilor.
Competiția se adresează copiilor de până la 11 ani și se va desfășura la Baza Sportivă a celor de la CSM Slatina, lângă stadionul 1 Mai.
Turneul de fotbal Cupa „Speranțe Slătinene” se va desfășura în zilele de 18 și 19 mai 2024.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina│Petrecere tradițională de 1 Mai, la pădure

Tradiția slătinenilor de a petrece ziua de 1 Mai la Pădurea Strehareți a revenit. Într-o atmosferă de sărbătoare, oamenii au venit cu drag în locul lor preferat. S-au prins în hore și sârbe, au petrecut cu bere și mici alături de cei dragi și s-au relaxat într-un colț verde de poveste. La eveniment au participat și reprezentanții administrației locale și județene, dar și mai mulți senatori și deputați.
01 Mai 2024