Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina/Infrastructura rutieră rămâne o prioritate
22.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 349

Infrastructura rutieră rămâne o prioritate la Slatina. Fie că vorbim de finanțări din bugetul local sau prin programul național „Anghel Saligny”, administrația locală a alocat sume importante de bani pentru a putea reabilita cât mai multe artere importante. Importanță majoră are și Varianta Oituz, care are termen de finalizare luna iulie a acestui an.


Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” este un înlocuitor al PNDL, prin care se pot accesa bani guvernamentali pentru construcții noi sau lucrări de construire, reconstruire, consolidare, reparații, modernizare, modificare, extindere sau de reabilitare. Municipiul Slatina a avut, în acest an, un grad record de absorbție a fondurilor guvernamentale, fiind pe primul loc în rândul municipiilor din țară la capitolul de accesare a banilor.
Proiectele de reabilitare a străzilor din municipiul Slatina, finanțate prin Programul Național „Anghel Saligny” sunt aproape de începere. Sunt cuprinse, aici, mai multe străzi importante din oraș, precum Silozului, Panselelor, Ecaterina Teodoroiu, Vederii, Tudor Vladimirescu sau Depozitelor.
Cele mai avansate proceduri birocratice sunt, însă, pe strada Tudor Vladimirescu, acolo unde se așteaptă ordinul de începere al lucrărilor. Edilul Slatinei, Emil Moț, a anunțat că acest tronson va intra efectiv în reabilitare completă după ce se va finaliza turnarea primului strat de asfalt pe Varianta Oituz.
Municipalitatea dă asigurări că, după ce toate aceste lucrări vor fi încheiate, traficul din Slatina se va desfășura în cele mai bune și sigure condiții.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina│Petrecere tradițională de 1 Mai, la pădure

Tradiția slătinenilor de a petrece ziua de 1 Mai la Pădurea Strehareți a revenit. Într-o atmosferă de sărbătoare, oamenii au venit cu drag în locul lor preferat. S-au prins în hore și sârbe, au petrecut cu bere și mici alături de cei dragi și s-au relaxat într-un colț verde de poveste. La eveniment au participat și reprezentanții administrației locale și județene, dar și mai mulți senatori și deputați.
01 Mai 2024