Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aproape 1.000 de locuri de parcare noi
19.02.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1895

Sunt din ce în ce mai multe mașini în Slatina, iar găsirea unui loc de parcare a devenit o problemă în majoritatea cartierelor din oraș. Fără spațiu pentru a amenaja noi parcări la sol, Primăria Slatina a găsit soluția salvatoare: construcții modulare, îngropate și semi-îngropate. În total, peste 900 de mașini vor putea fi lăsate în siguranță în noile parcări, care vor fi făcute anul acesta și anul viitor.


10 parcări modulare, una semi- îngropată, o parcare îngropată și două la sol, toate amplasate în zone aglomerate ale orașului, îi vor scăpa pe slătineni de grija găsirii unui loc în care să își lase mașina. Toate aceste proiecte sunt prinse în bugetul anului 2020, iar finalizarea lor este o certitudine, explică primarul Emil Moț. Cea mai avansată dintre ele este parcarea etajată care va fi ridicată pe Aleea Muncii. A fost depusă deja o ofertă din partea unei firme interesate să realizeze această construcție, iar după analizarea atentă a documentației depuse, va fi semnat contractul de lucrări, dacă nu vor fi depistate nereguli în ofertă.

Dar cel mai mare proiect care va rezolva problema locurilor de parcare este cel al parcărilor modulare, care și-au dovedit pe deplin eficiența în multe orașe occidentale. Au fost identificate 10 locuri în oraș care se pretează la astfel de construcții, s-a finalizat studiul preliminar, iar acum se pregătește documentația în vederea lansării licitației.
Și în cartierul Eugen Ionescu va fi implementat un nou concept de parcare, amenajată în locul piscinei care nu a mai fost folosită în ultimii ani.
O parcare la sol, cu 75 de locuri, va fi amenajată în scurt timp pe strada Arcului, în zona Direcției Agricole, iar alta, de dimensiuni asemănătoare, va fi făcută pe strada Crișan, în zona sălii de box. Ambele proiecte au studiile de fezabilitate aprobate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE