Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început lărgirea străzii Drăgănești
06.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 4097

Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public a început lucrările de supralărgire a Străzii Drăgănești, la ieșirea către Brebeni. Proiectul face parte din planul de dezvoltare al municipalității, iar această strada va face conexiunea cu drumul express și cu viitoarea centură mediană a Slatinei. Reprezentanții DASIP Slatina spun că lucrările vor dura aproximativ opt luni de zile.


Primăria Slatina au dat astăzi startul lucrărilor de lărgire a Străzii Drăgănești, care va avea 4 benzi de circulație. Lucrările se execută pe o lungime de aproximativ 1,5 km, începând de la sensul giratoriu cu Parcul Industrial, până la ieșire din oraș, către Brebeni.
Cu această investiție, Primăria Slatina și-a propus să îmbunătățească traficul în zona industrială, mai ales că acest drum va face conexiunea cu drumul expres și cu viitoarea centură mediană a
Slatinei. Șoferii spun că circulația pe patru benzi îi va scăpa de aglomerația de la orele de vârf, când oamenii vin și pleacă de la fabricile din zonă.
Lucrările de supralărgire a Străzii Drăgănești se vor întinde pe aproximativ opt luni de zile. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina îi roagă pe șoferi să circule cu viteză redusă, să se înhame cu răbdare și în special să nu mai parcheze pe marginea străzii, pentru a nu bloca accesul utilajelor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE