Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Construcția McDonald’s, planificată în detaliu
20.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3957

Investitorul care construiește restaurantul McDonald’s din Slatina își planifică în detaliu fiecare etapă a proiectului. A reușit să obțină autorizațiile necesare, pentru ca luna aceasta să poată cere autorizația de construire. Între timp, a făcut demersuri pentru racordarea localului la rețelele de utilități, a comandat echipamentele și angajează personalul de care are nevoie.


Proiectul de construcție a restaurantului McDonald’s, din Slatina a demarat, iar construcția localului este planificată riguros de societatea care deține franciza. Cu terenul concesionat, investotorul a obținut certificatul de urbanism și a anunțat autoritățile că a primit și avizele de care are nevoie pentru obținerea autorizației de construire. Așa că până la sfârșitul lunii va depune toate documentele pentru a putea începe lucrarea cât mai curând.
Restaurantul va avea o capacitate de 400 de locuri, va dispune de un spațiu de joacă și de facilități de servire de tip McDrive. Investitorul nu va face rabat de la calitatea echipamentelor și dotărilor și le achiziționează pe toate din Statele Unite ale Americii.
Construcția ar trebui să fie gata chiar în acest an. Tot pe terenul fostei unități militare este în amenajare și un parc pe o suorafață de trei hectare, cu teren de sport, locuri de joacă și o parcare generoasă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE