Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Oaze de odihnă și relaxare
04.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 4683

Băncile noi, amplasate pe străzile circulate ale orașului, sunt apreciate de slătineni. Oamenii sunt mulțumiți că au unde să se odihnească, atunci când vin de la cumpărături sau în timpul unei plimbări mai lungi. In plus, noul mobilier urban este mult mai frumos și mai confortabil decât cel de până acum. Schimbarea băncilor și jardinierelor va continua, anunță autoritățile.


Noi, moderne, amplasate în scuarurile din afara trotuarului, băncile montate zilele trecute pe mai multe străzi din Slatina sunt pe placul multor slătineni. Fie că ies la plimbare și vor să se relaxeze, pentru câteva minte, fie că vin de la cumpărături cu sacoșele pline, știu că au unde să se odihnească. În plus, sunt mult mai confortabile și au un aspect plăcut, spun oamenii.
Reprezentanții firmei de spații, Dezvoltare Urbană Slatina, și-au propus ca până la sfârșitul lunii să înlocuiască mobilierul urban de pe mai multe străzi principale.
În paralel cu amplasarea mobilierului nou, angajații firmei de spații verzi recondiționează băncile, jardinierele și pergolele vechi, degradate, pentru a le amplasa apoi în cartiere.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE