Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CLĂDIRI ŞI TERENURI MAI ÎNGRIJITE
04.12.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 120

Scăpăm de clădirile lăsate în paragină şi de terenurile pline de gunoaie. Primăria Slatina pregăteşte un nou regulament care va permite amendarea celor care nu îşi îngrijesc proprietăţile. Acesta va intra în vigoare de anul viitor.




Între blocurile de pe străzile Victoriei şi Trandafirilor, o clădire nefolosită de ani de zile a devenit spaima locatarilor. E multă mizerie în jurul ei, iar înăuntru se adpostesc oameni ai străzii. La fiecare întâlnire cu autorităţile, cetăţenii au cerut rezolvarea acestei probleme, lucru imposibil de realizat până acum, pentru că imobilul este proprietate privată. De data aceasta, reprezentanţii municipalităţii au o veste bună pentru cei care stau în această zonă. Faţa imobilului se va schimba.

Dacă investiţia nu va demara anul acesta, iar proprietarul nu va igieniza clădirea, atunci va fi amendat, potrivit noilor reglementări propuse de autorităţile din Slatina.

Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu proprietarii de terenuri pe care se depozitează gunoaie sau cresc bălării. Ei vor fi obligaţi să îşi îngrijească suprafeţele, măcar de frica amenzilor, dacă nu din spirit civic. Înainte de modificarea regulamentului, autorităţile nu aveau cadru legal pentru sancţionarea proprietarilor neglijenţi.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE