Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dăruind, vei dobândi
18.12.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 121

Crăciunul este acel moment al anului în care fiecare dintre noi ne întoarcem privirea şi către cei pentru care soarta nu a fost deloc darnică. Eveniementele caritabile au reprezentat cuvântul de ordine în această perioadă, iar spiriduşii lui Moş Crăciun au reuşit să strângă daruri pentru toţi copiii cu o situaţie materială dificilă.




„Dăruind, vei dobândi”. Acesta este motto-ul după care se ghidează dascălii Şcolii Gimnaziale nr. 1, Şcoala Pleşoiu şi cei ai grădiniţelor Ion Creangă şi nr. 4, iniţiatorii proiectului judeţean „O viaţă sănătoasă pentru copilul tău”. Fiecare elev a dăruit din inimă în cadrul acestei campanii câte o jucărie, hăinuţe şi dulciuri. Cu ajutorul lor au fost pregătite o sută de pachete pentru copiii care urmează cursurile Şcolii nr. 1, cadouri pe care le-au primit chiar ieri, în cadrul serbării.

În semn de mulţumire pentru darurile primite, copiii l-au răspătit pe Moşul cu mai multe colinde.

Şi elevii Colegiului Naţional Ion Minulescu au organizat pentru al doilea an un spectacol caritabil, pentru copiii din căsuţele de plasament.

Cadourile vor ajunge la copii mâine, când vor avea parte şi de o petrecere, organizată de reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului, pentru a marca obiceiurile Ignatului.

REDACTOR: IULIA NEDELOIU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE