Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Galerii comerciale în locul fabricii Aluta
08.04.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1295

Terenul fostei fabrici de pâine Aluta va fi locul în care mai multe societăți își vor deschide în acest an noi spații comerciale pentru slătineni. Shopping Park Slatina este proiectul îndrăzneț care va aduce la Slatina magazine ale unor branduri renumite. Certificatele de urbanism au fost deja emise, iar acum sunt la stadiu de obținere a avizelor.


În locul fostei fabrici de pâine și produse de panificație Aluta se vor construi mai multe galerii comerciale, care vor aduce la Slatina brand-uri renumite precum Jysk, C & A, Hervis sau New Yorker. Potrivit informațiilor publicate pe site-ul dezvoltatorului, square7.ro, parcul comercial Shopping Park Slatina va avea o suprafață de 16.500 mp, iar zona va deveni cel mai mare parc de retail din oraș. Galeria comercială va dispune de 540 de locuri de parcare și va avea căi de acces din străzile Artileriei și Drăgănești.
Reprezentanții Primăriei Slatina au confirmat faptul că zona comercială din cartierul Steaua se va extinde. Dezvoltatorul Apricot Development a obținut deja certificatul de urbanism pentru noile galerii comerciale, iar în perioada imediat următoare compania va face toate demersurile pentru obținerea autorizației de construire.
„A fost emis certificatul de urbanism, iar în această perioadă sunt la stadiul de obținere a avizelor. Ulterior, se va depune documentația în vederea obținerii autorizației de construire”, a explicat Adi Birin, arhitectul șef al Slatinei.

Dacă totul va decurge conform planului, Shopping Park Slatina își va deschide porțile pentru slătineni la sfârșitul acestui an.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE