Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai sigur, mai repede, cu Loctrans
17.06.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 853

Astăzi, autobuzul Loctrans a fost mijlocul de transport preferat pentru mulți dintre slătineni. Cantitatea de ploaie însemnată căzută cantitativ din această dimineață i-a determinat să lase autoturismele proprii și să se deplaseze acolo unde au avut nevoie cu autobuzul. Cei care au ales această variantă se declară mulțumiți atât de schimbarea traseelor, cât și de condițiile în care au circulat.


 Ora 10:30. O ploaie puternică s-a abătut peste orașul nostru. La piață, către spital, cumpărături sau la serviciu mulți slătinenii au preferat să meargă cu autobuzul Loctrans, din cauza precipitațiilor. Ei spun că este cel mai sigur și accesibil mijloc de transport.
Începând cu 1 iunie, conducerea Loctrans a regândit transportul în comun, înființând noi trasee, cu noi denumiri. Noile rute sunt avantajoase pentru călători. Cel mai important este faptul că timpul de așteptare a fost redus considerabil.
Pentru a identifica cât mai ușor noilor trasee, Loctrans a ales cinci culori specifice fiecărei linii. Mai multe informații cu privire la aceste modificări se pot găsi atât pe site-ul societății, cât și pe fiecare stație de autobuz din oraș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE