Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
USR și la Olt– „Aveți cu cine!”
08.11.2016
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 229

Nu au mai făcut niciodată politică de partid și vor să schimbe România. Cei mai mulți sunt de la București, dar candidează la Olt pentru Parlamentul României și spun că activitatea civică de până acum îi creditează în fața alegătorilor, chiar dacă Uniunea Salvați România, partidul din partea căruia vin aici abia s-a născut.




„Aveți cu cine!” – este sloganul sub care Uniunea Salvați România își trimite candidații în alegerile generale din 11 decembrie. Șase dintre cei 13 care candidează la Olt au făcut astăzi cunoscute principiile de bază ale partidului și o parte din ceea ce doresc să facă pentru județ.

Lista de la Senat este deschisă de Oana-Marciana Ozmen, din București. Avocat de profesie, aceasta activează în Comisia Juridică a USR. Oana Ozmen spune că a descoperit și principalele probleme cu care se confruntă județul Olt: mâna calificată de lucru, lipsa irigațiilor și deșertificarea din zona Corabia.

Vlad Gheorghe, un tânăr jurist de 31 de ani, este motivat de procentul foarte bun pe care l-a obținut la București în campania de la alegerile locale. El deschide lista USR de la Camera Deputaților.

Pe locul doi la Camera Deputaților se află slătineanul Silviu-Cristian Anton, unul dintre cei care a pus bazele Uniunii Salvați România la Olt, președinte interimar.

Juristul Romulus-Eugen Matei vine tot de la București și este expert în fonduri europene.

Andrei-Sandu Ciucu are 31 de ani și este al doilea slătinean care candidează la Camera Deputaților.

Cristian Roșu, din București, specialist în marketing și comunicare, închide lista pentru Senat. El spune că o altă problemă cu care se confruntă județul Olt și pe care promite că USR o va rezolva, dacă va ajunge în Parlament, este lipsa depozitelor perisabile.

La Camera Deputaților, din partea Uniunii Salvați România mai candidează: Irina Țăcălău, Șerban Mihai și Cezar Iacob, din București, Emil Dragu, din Cilieni, și Mihaela Safta, din Corabia. USR a trimis la Olt pentru Senat alți trei bucureșteni: Constantin Dumitru, Lucian Nicu și Cristian Roșu.

Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024