Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Octavian Popescu nu este o pierdere pentru ALDE
28.10.2016
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 104

„Plecarea domnului Popescu Octavian de la ALDE nu influențează în niciun fel partidul nostru, deoarece proaspătul demisionar nu apucase să facă nimic pentru organizația ALDE din Caracal”, se precizează într-un comunicat de presă semnat de președintele Alianței Liberalilor și Democraților Olt, Mihai Niță. Reacția vine ca urmare a anunțului public făcut ieri de liberali privind trecerea la PNL a lui Octavian Popescu, împreună cu „întreaga organizație ALDE Caracal”.


„Pentru corecta informare, precizăm că domnul Popescu a fost membru ALDE timp de două luni și s-a oferit să preia conducerea organizației ALDE Caracal. Până în prezent, n-a reușit nici măcar să întocmească un proces-verbal care să-i certifice funcția de președinte”, se mai spune în comunicatul liberal-democraților din Olt.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024