Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liberalii și-au depus candidaturile
27.10.2016
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 94

Nouă dintre cei 13 membri ai PNL Olt care aspiră la un loc în Parlamentul României au venit astăzi la Biroul Electoral Județean pentru a-și depune candidaturile. Deși au fost schimbări decise de conducerea centrală, nimeni de la București nu s-a strecurat pe vreuna dintre listele pentru Senat și Camera Deputaților.




Trafic intens la Biroul Electoral Județean, în ultima zi de depunere a candidaturilor. Deschiderea au făcut-o cei de la Partidul Național Liberal, care au adus dosarele pline cu documentele cerute de lege, verificate formal pe loc de către membrii BEJ.

Listele pentru Senat și Camera Deputaților sunt deschise de către cei doi lideri ai PNL Olt, Siminica Mirea și Gigel-Sorinel Știrbu.

Pe locul doi la Senat se află Andrei Iordache, urmat de Adrian Mulțescu, Ion Ciocan și Ion Spiridon. Lista de la Camera Deputaților continuă cu Ion Moisescu, Dan Stana, Ionela Nicoleta Gherghiță, Ana Maria Ciaușu, Gabriel Florin Nicolescu, Silviu Mihai Cîrloganu și Tomel Băețică.

Liberalii au avut parte astăzi și de o surpriză plăcută. Întreaga organizație ALDE Caracal, în frunte cu Octavian Popescu, a trecut la PNL, se arată într-un comunicat de presă semnat de președintele Gigel Sorinel Știrbu.

Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024