Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt și-a depus candidaturile
26.10.2016
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 104

Sunt doar din Olt, pentru Olt, au primit girul conducerii centrale a partidului, iar astăzi au devenit, oficial, candidați pentru alegerile generale din 11 decembrie. Cei 13 aspiranți social-democrați la un loc în Parlamentul României urmează să fie validați de Biroul Electoral Județean în cel mult 48 de ore de la depunerea dosarelor. În tot acest timp, vor fi studiate toate documentele, printre care se află declarațiile de avere și cele de interese.




Sunt 13 și candidează din partea Partidului Social Democrat pentru Parlamentul României. Cei care vor câștiga, vor reprezenta județul Olt în legislativul național pentru următorii patru ani. Este pentru prima dată în istoria post-decembristă când nu a fost impus nimeni de la București. De altfel, listele depuse astăzi la Biroul Electoral Județean Olt sunt semnate de președintele PSD, Liviu Dragnea, în urma validării de către conducerea națională.

Lista de la Senat este deschisă de președintele organizației județene, Paul Stănescu. Pe locul doi se află Renică Diaconescu, urmat de Cornelia Sulger, Ion Bozgă și Sorin-Cristian Brătoi.

Cu patru mandate la activ, Florin Iordache este pe prima poziție la Camera Deputaților. Urmează doi deputați în funcție, Dan Ciocan și Alexandru Stănescu. Pe listă se mai află Marius-Ionel Iancu, Felicia Man, Ion-Cătălin Grecu, Dragoș-Nicolae Drăghicescu și Florin-Adrian Dumitrescu.

Alegerile parlamentare sunt pe 11 decembrie, când peste 300.000 de cetățeni din județul Olt sunt așteptați la vot.

Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024