Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Românii merită mai mult!”
17.10.2016
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 76

Social democrații și-au lansat Programul de guvernare și susțin că nu sunt vorbe goale. Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, merge chiar mai departe și promite că va demisiona din funcția de senator, pentru care candidează în decembrie, dacă nu-și vor respecta promisiunile făcute acum, românilor.




„Mai mulți români în clasa de mijloc” – este sloganul sub care  Partidului Social Democrat și-a întocmit Programul de guvernare 2016-2020. Iar social democrații continuă cu alte mesaje cu care vor să meargă direct la inimile alegătorilor: „Românii merită mai mult” și „Știm cum să creștem România”.

Liderii de la Olt ai PSD, Paul Stănescu și Marius Oprescu, au prezentat astăzi, succint, care sunt direcțiile Programului economic pe care îl vor aplica în cazul în care vor guverna după decembrie 2016.

Paul Stănescu a făcut astăzi și un legământ, în fața jurnaliștilor. Nerespectarea acestui program va fi taxată de el însuși cu demisia din Parlamentul în care va ajunge în decembrie.

„Trai decent, pensii cinstite, salarii mai mari, servicii medicale de calitate, educație de top”, este ceea ce promit social democrații. Paul Stănescu a precizat că președintele Liviu Dragnea va prezenta în perioada următoare detaliile Programul de guvernare al PSD.

Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024