Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ei sunt candidații PSD pentru Parlament
17.10.2016
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 86

Partidul Social Democrat Olt și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. La Senat, lista este deschisă de președintele organizației județene, Paul Stănescu, iar la Camera Deputaților, pe primul loc este al treilea om din Stat în acest moment, Florin Iordache.




Sunt în total 13. Opt pentru Camera Deputaților și cinci pentru Senat. Vorbim despre candidații PSD Olt care intră în competiția alegerilor Parlamentare pentru mandatul 2016-2020. La deputăție, lista este deschisă de Florin Iordache, actualul președinte al Camerei. Urmează Dan Ciocan și Alexandru  Stănescu, parlamentari în funcție. Marius Iancu, Felicia Man, Cătălin Grecu, Dragoș Drăghicescu și Florin Dumitrescu completează lista. Paul Stănescu deschide lista pentru Senat. Pe locul doi se află Renică Diaconescu, urmat de Corina Sulger, Ion Bozgă și Sorin Brătoi. Liderul PSD Olt spune că acești candidați, precum și ordinea de pe liste, s-au stabilit numai după consultări cu președinții organizațiilor din județ

Paul Stănescu nu a făcut publice criteriile după care au fost desemnați acești candidați.

Aspiranții PSD Olt la un post de parlamentar urmează să fie validați, sau nu, de București. Abia după aceea vor fi prezentați public, a precizat Paul Stănescu.

Redactor: Elena Ionescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024