Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Au mers la ISU de Ziua profesorului
05.10.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 328

Pompierii olteni au organizat astăzi Ziua Porților Deschise, la toate subunitățile din județ. Manifestările au avut loc cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, cunoscută și sub numele de Ziua profesorului. Grupuri de elevi de la unitățile de învățământ i-au vizitat pe salvatori și au putut vedea mașinile și echipamentele de intervenție.


Astăzi a fost Ziua Internațională a Educației, iar elevii și profesorii au marcat evenimentul prin diferite activități. Unii au ales să meargă în vizită la pompieri. Autospecialele de stins incendii, autoscara pentru intervenții la înălțime și echipajul de la Descarcerare sunt doar o parte dintre dotările pompierilor olteni prezentate astăzi elevilor care au trecut pragul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.
Conform structurii anului şcolar 2017 – 2018, anunţată de Ministerul Educaţiei Naţionale, unităţile de învăţământ şi inspectoratele şcolare marchează, prin diferite manifestări, Ziua Internaţională a Educaţiei, celebrată în mai multe țări. Din anul 1994, UNESCO a stabilit ca Ziua Internațională a Profesorului să fie celebrată în fiecare an pe 5 octombrie.
 

porti deschise isu copii vizita
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018