Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Au mers la ISU de Ziua profesorului
05.10.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 335

Pompierii olteni au organizat astăzi Ziua Porților Deschise, la toate subunitățile din județ. Manifestările au avut loc cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, cunoscută și sub numele de Ziua profesorului. Grupuri de elevi de la unitățile de învățământ i-au vizitat pe salvatori și au putut vedea mașinile și echipamentele de intervenție.


Astăzi a fost Ziua Internațională a Educației, iar elevii și profesorii au marcat evenimentul prin diferite activități. Unii au ales să meargă în vizită la pompieri. Autospecialele de stins incendii, autoscara pentru intervenții la înălțime și echipajul de la Descarcerare sunt doar o parte dintre dotările pompierilor olteni prezentate astăzi elevilor care au trecut pragul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.
Conform structurii anului şcolar 2017 – 2018, anunţată de Ministerul Educaţiei Naţionale, unităţile de învăţământ şi inspectoratele şcolare marchează, prin diferite manifestări, Ziua Internaţională a Educaţiei, celebrată în mai multe țări. Din anul 1994, UNESCO a stabilit ca Ziua Internațională a Profesorului să fie celebrată în fiecare an pe 5 octombrie.
 

porti deschise isu copii vizita
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018