Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
GPP nr.5|Schimb de experiență pentru prietenie și colaborare
03.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1086

Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina a fost, astăzi, gazda unui eveniment cu totul inedit. Proiectul lor, intitulat „Prietenia – o floare rară”, marchează începutul unei colaborări fructuoase între grădinița din Slatina și cea din Pucioasa, județul Dâmbovița. Scopul principal este acela de a dezvolta și perfecționa noi tehnici de învățare a copiilor.


 Fenomenul schimburilor de experiență prinde contur și în rândul unităților de învățământ preșcolar și antepreșcolar din Olt. Este și cazul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, care a fost, astăzi, gazda unui proiect de suflet, intitulat „Prietenia – o floare rară”.
În cadrul evenimentului, invitații au făcut un tur al grădiniței, dar și mai multe activități practice în care, educatoarele s-au transformat, pentru o zi, în copii.
La eveniment au participat cadrele didactice din partea celor două unități de învățământ, inspectorii școlari pentru educație timpurie din cadrul inspectoratelor școlare Olt și Dâmbovița, dar și inspectorul școlar general din cadrul ISJ Olt, Adrian Bărbulete.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024