Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Case noi pentru copiii instituționalizați
24.10.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 169

În viitorul apropiat, în Caracal, vor exista două complexe spațioase, dotate cu spații de recuperare, consiliere psihologică și socializare. Sunt investiții de care vor beneficia 26 de copii aflați în grija statului. La unul din imobile au început lucrările de construcție, iar la celălalt se va da startul execuției anul viitor. Odată finalizate, cele două căsuțe vor asigura îngrijire potrivită pentru toți copiii instituționalizați din zona Caracalului.


Uitați de părinți și lăsați în grija statului, copiii instituționalizați din Olt cresc și se dezvoltă armonios datorită autorităților județene, care investesc în condițiile necesare ca ei să poată trăi decent. Numai anul acesta, cu ajutorul banilor de la Consiliul Județean, au fost reabilitate și modernizate mai multe căsuțe de tip familial din județ. De asemenea, în curând, în locul celor două căsuțe vechi de pe strada Mircea Vodă din Caracal vor funcționa două complexe moderne destinate copiilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt.

De cele două imobile din Caracal vor beneficia 26 de copii. Ei vor primi, pe lângă cazare, și servicii complete de înaltă calitate care să îi ajute să se dezvolte armonios.
Cele două construcții noi vor fi finalizate la sfârșitul anului viitor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024