Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zonă de promenadă modernă în cartierul Steaua
23.10.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1710

Administrația locală continuă lucrările de înfrumusețare a orașului. Piațeta din zona Steaua va fi reamenajată complet. Proiectul este abia la început, însă reprezentanții primăriei își propun ca lucrările să înceapă în primele luni ale anului viitor.


Direcția pentru Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina continuă seria de proiecte de înfrumusețare și reamenajare a orașului. Momentan sunt în derulare mai multe lucrări de asfaltare și de întreținere stradală, însă reprezentanții instituției anunță că investițiile nu se opresc aici. Piațeta din zona Steaua va intra în reconstrucție și va avea un nou look, mai modern și mai aerisit.
Parcarea existentă va fi reconfigurată, pavajul pietonal va fi înlocuit, iar spațiul verde va avea o configurație diferită și ornamente de vegetație noi.
Proiectul se află, momentan, în faza de realizare a caietului de sarcini, reprezentanții Direcției pentru Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina dorind ca lucrările să fie demarate la începutul anului viitor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024