Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcuri moderne în cartierele Slatinei
22.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1813

Mai multe parcuri din municipiul Slatina se află în reabilitare, după ce mobilierul urban dispăruse ori se degradase, iar locatarii au cerut reamenajarea lor. Astfel, firma de spații verzi a orașului, Dezvoltare Urbană, a demarat lucrări ample, urmând ca la final, parcurile să aibă atât un loc de relaxare, dar și de mișcare, pentru iubitorii de sport.


Parcuri și părculețe moderne la Slatina. Mai multe lucrări au fost demarate pe câteva străzi din oraș, pentru refacerea parcurilor care nu au mai fost reabilitate de mai mult timp. Lucrările de modernizare sunt unele ample: vor fi refăcute aleile, gazonul, mobilierul urban, iar ca noutate, vor fi create și spații pentru iubitorii de sport.
În parcul din spatele Școlii „Ștefan Protopopescu“ din Slatina, lucrările sunt aproape de final. Muncitorii de la Dezvoltare Urbană au refăcut totul. Acum locatarii au un loc modern, cu mai multe bănci, mai mult spațiu verde, dar și cu aparte de fitness, pentru cei care iubesc mișcarea.
Reprezentanții societății Dezvoltare Urbană Slatina spun că au demarat lucrările de modernizare a parcurilor în urma consultărilor cu locatarii.
Dacă vremea va permite, alte parcuri din Slatina urmează să fie modernizate în perioada următoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024