Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Modernizarea DJ 546, în licitație
22.10.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2069

Consiliul Județean a finalizat caietul de sarcini pentru desemnarea constructorului care va reabilita drumul județean 546. După o ultimă verificare a documentație, se va organiza licitația în vederea desemnării unui constructor. El trebuie să refacă aproape 60 de kilometri de șosea, dar și drumuri laterale, poduri și podețe pe tronsonul Dăneasa-Slatina- Verguleasa.


Cel mai mare proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere pe fonduri europene derulat de Consiliul Județean a ajuns la etapa de desemnare a constructorului. În baza proiectului tehnic, s-a realizat caietul de sarcini, care a fost aprobat deja de Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia. Acum, documentația trebuie să primească avizul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice.
Proiectul este unul complex și vizează, pe lângă carosabilul cu o lungime de 59 de kilometri, și alte lucrări de infrastructură, inclusiv amenajarea de parcări și intersecții.
Ofertele depuse de constructori vor fi analizate, ulterior fiind desemnată societatea care va executa lucrările. Contractul va fi semnat cel mai probabil la începutul anului viitor.
Reabilitarea DJ 546 este finanţată prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014 - 2020, are o valoare totală de peste 28 de milioane de euro, din care finanţarea nerambursabilă este de 98% din valoarea eligibilă a proiectului
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024