Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copii fericiți, părinți mulțumiți la Grădinița 8
22.10.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2911

Zi specială la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8 din Slatina. Unitatea de învățământ a fost extinsă, iar astăzi a fost inaugurat noul corp de clădire, care asigură încă două clase dotate modern. La eveniment au participat reprezentanți ai Primăriei Slatina, cadre didactice, preșcolarii și părinții acestora.


„Copii fericiți, părinți mulțumiți” la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8 din Slatina. Este moto-ul acestei unități de învățământ, căreia îi trec pragul sute de preșcolari. Este o grădiniță solicitată de părinții din această zonă, de aceea conducerea a găsit ca soluție rapidă și convenabilă: extinderea clădirii existente. Cu bani de la bugetul local s-a construit un nou corp, care este legat de imobilul vechi. Aici funcționează două clase pentru preșcolari, inaugurate astăzi. Primarul Slatinei, Emil Moț, a vrut să vadă personal cum se simt micuții în noile clase.
Cei mai încântați de sălile moderne sunt copiii, care își petrec ziua în cele mai bune condiții.
Valoarea investiției se ridică la 500.000 lei. Autoritățile locale spun că vor mai susține financiar și alte proiecte în domeniul educației, în Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024