Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Autoritățile susțin căsătoriile tinerilor
26.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3987

Tinerii care se vor căsători începând de anul viitor vor primi din partea autorităților 1.000 lei. Banii vor fi acordați celor care au între 18 și 35 de ani și sunt, ambii soți, la prima căsătorie. Direcția de Protecție și Asistență Socială va primi solicitările, care trebuie să vină din partea tinerilor în cel mult 60 de zile de la data căsătoriei.


Primăria Slatina îi încurajează pe tineri să își oficializeze relațiile. Consilierii locali tocmai au aprobat o hotărâre în acest sens, scopul acestei măsuri fiind cel de susținere a familiei.
Tinerii care se vor căsători, începând din 2018, vor putea intra ușor în posesia banilor. Sunt câteva condiții minime pe care trebuie să le respecte.
Cu toate documentele depuse la Direcția de Protecție și Asistență Socială, tinerii mai au de așteptat doar o dispoziție a primarului privind acordarea ajutorului. Apoi, banii vor fi ridicați de la casieria Direcției.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024