Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Independență financiară pentru primării, din 2018
21.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 361

De anul viitor, primăriile vor avea independență financiară, banii fiind alocați direct de la Guvern, în funcție de numărul de locuitori. Consiliul Județean va ajuta totuși administrațiile locale care au proiecte în derulare și nu vor avea suficiente fonduri să le finalizeze.


Nou lege a administrației publice locale ar trebui să ajute primăriile să își calculeze din timp bugetele și să își stabilească prioritățile de investiții, explică reprezentanții Consiliului Județean.
Totuși, în situația în care banii alocați de Guvern nu vor fi suficienți pentru derularea anumitor proiecte, Consiliul Județean va sprijini financiar primăriile.
Anul acesta, toate primăriile din județ au beneficiat de sprijin financiar consistent din partea Consiliului Județean. La începutul lunii, 6,5 milioane lei au fost distribuiți către 99 de comune și două orașe, sumele repartizate fiecărei primării fiind cuprinse între 40.000 și 200.000, în funcție de proiectele pe care le are de finanțat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024