Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Consiliul Județean Olt premiază performanța sportivă
21.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 151

Cei mai buni sportivi și antrenorii lor, din județul Olt, care în acest an au obținut rezultate deosebite la campionatele de nivel internațional vor primi premii consistente în bani din partea Consiliului Județean Olt. Valoarea premiilor oferite este de aproximativ 60.000 de lei.


 Și în acest an, Consiliul Județean Olt apreciază performanțele deosebite obținute în 2017 de sportivii olteni. Ieri a fost votat în unanimitate proiectul prin care se aprobă suma alocată pentru premierea lor.
Cea mai mare sumă îi revine tenismenei Adina Diaconu și antrenorului Petre Arnăutu. Slătineanca a obținut la Campionatul Mondial, medalia de bronz. Aceștia vor primi din partea Consiliului Județean câte 5.000 de lei.
Și fotbaliștii de la Athletic Slatina vor fi răsplătiți pentru câștigarea turneului internațional „FOOTBALL CUP Barcelona”. Fiecare sportiv va primi câte 500 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024